Min uke i Trondheim var kjempegøy!  Jeg bodde hos Øyvind & Jenny og vi var frem og tilbake fra leiligheten til sitt nytt (gammelt) hus.  Jeg hjalp dem med å male gjesterommet og det så kjempefint ut etterpå!  Min venninne Grethe også flyttet inn til en ny, fin leilighet i nærheten av Øyvind og Jenny så det var lett å finne meg frem.  En kveld hadde vi gått en tur med Grethes sin hund og etterpå fikk jeg hilse på Grethes foreldre.

Jeg fikk treffe flere av mine venninner; jeg og Lena, Grethe og Ingvild hadde en kveld på Mormors Stuer, en koselig kafé.  Heldigvis kunne jeg også møte Mari og vi spiste middag sammen på Egon restauranten i Tyholttårnet.  Toppen av tårnet går rundt hele tiden så vi fikk se hele byen mens vi spiste våre gode vegetarianske fajitas!

En dag hadde Øyvinds sitt acapella band Apes & Babes en konsert og jeg var med for å se på og hjelpe backstage!   Direktoratet for Naturforvaltning i Norge feiret 25-år og så skulle også ha en mini-konsert av Apes & Babes.  Bandet er utrolig flink; se på sitt webside her.  Elin, en av de “Babes” i bandet, hadde oss med til middag et par ganger i løpet av uka.  Den siste kvelden fikk jeg smake Innherred sodd, en kjent matrett fra området.

En kveld hadde jeg og Øyvind tenkt å gå på teateret men da vi kom frem teaterpersonalet skulle ikke godkjenne Øyvinds sin kupong fra 2001. ??  Prisene var ganske dyre så da bestemte vi å ta en tur til Randi Lillealtern som Øyvind kjenner.  Randi er programlederen av mitt favoritt radioprogram, Språkteigen, som spiller på NRK P2.  For et par år har jeg hørt på podcast'ene og blitt kjent med stemmen av Randi.  Det var gøy å endelig sette et ansikt sammen med stemmen!  Vi hadde en hyggelig besøk hos Randi og hennes familie den siste kvelden i Trondheim.

Det er alltid en gøy tid i Trondheim.  Takk alle sammen!