Tilbake på Verket!

Jeg kom tilbake på Hurdal Verk igjen!  Denne gangen var julestemningen og snø over alt.  På fredag kveld var det julekonserten av de elevene som går på skolen i år.  Jeg var inviterte til å være med på konserten om kvelden og så åpnet jeg konserten med et pianostykke som jeg hadde begynte å komponere rundt denne tiden av året da jeg gikk på skolen for fem år siden.  Jeg har hatt flere idéer til stykket men har aldri klart å fullføre det.  Så kvelden før konserten, da jeg tenkte på hva jeg skulle spille, tenkte jeg at jeg kunne fullføre sangen på en måten at det kunne passe bra til denne anledningen som  en fin innføring til resten av kvelden.  Etter noen timer klarte jeg det!  Jeg navnet det “Vinter Drøm”.

Jeg er veldig glad for at jeg deltok i konserten igjen og så for å ha noen dager igjen i Verket-miljøet!  Det var koselig å bli kjent med de nye elevene og til å prate med mine lærerne igjen.  Takk for meg HVF og God Jul!  Vi ses igjen!