Finse, del tre: Frem til Bergen   
 Ikke langt etter Finse ble det snart mørkt.  Å sitte på toget i nesten syv timer var ikke lett.  Jeg klarte ikke å hvile og den siste timen hadde jeg så mye energi jeg følte at jeg måtte løpe opp og ned gangveien av toget!  Men jeg bare satt, leste, og tenkte.  Jeg hadde ingen planer til Bergen så jeg tenkte hva jeg kunne gjøre med mine syv dager i byen.  Da husket jeg de syv fjellene i det Bergen-området… hmmm, syv fjell, syv dager, ja da!

Finse, del tre: Frem til Bergen

Ikke langt etter Finse ble det snart mørkt.  Å sitte på toget i nesten syv timer var ikke lett.  Jeg klarte ikke å hvile og den siste timen hadde jeg så mye energi jeg følte at jeg måtte løpe opp og ned gangveien av toget!  Men jeg bare satt, leste, og tenkte.  Jeg hadde ingen planer til Bergen så jeg tenkte hva jeg kunne gjøre med mine syv dager i byen.  Da husket jeg de syv fjellene i det Bergen-området… hmmm, syv fjell, syv dager, ja da!