tumblr_ld29dk8Q9O1qdz3ogo1_1280.jpg
tumblr_ld29dk8Q9O1qdz3ogo2_1280.jpg
tumblr_ld29dk8Q9O1qdz3ogo3_1280.jpg
tumblr_ld29dk8Q9O1qdz3ogo4_1280.jpg
tumblr_ld29dk8Q9O1qdz3ogo5_1280.jpg

Siste Natt i Bergen

Til sides av mange fine turer i Bergen var også mange koselige samlinger og hendelser.  I løpet av uka var det kaffe og bakevarer med is hos Ann Elin og Elin, innendørs klatring med Bjørn og Marianne, en kveld av brettspill med Bjørn og noen andre (jeg forresten vant vårt spill av Shogun og det var ingen begynnerflaks som noen tror!)  Linn Therese og jeg tuslet rundt på sentrum og fant på noe kinesisk mat.  Det var gøy altså; vi delte restauranten med en mann som syntes at det var helt greit å rape så høyt som ham vil uten å forstyrre verden.  I de øyeblikkene som fulgte var det utrolig vanskelig å gjøre noe uten å plutselig le!  Hos Martine og Marius var det hyggelig prat, morsomme historier, og et ørlitegrann musikk fra meg.  Selvfølgelig man kan ikke glemme Grandiosa og wok middager hos Kristian og Anders!

Den siste kvelden i Bergen var vi ute på Peppes Pizza til en gøy middag.  Etter jeg måtte si ha det bra til mine kjære venner leverte jeg resten av sakene mine på den M/S Midnatsol Hurtigruten båt.  Jeg hadde nok tid å finne møteplassen av CouchSurfing Bergen gruppen, og hilste på flere greie folk der før jeg måtte gå på båten igjen og da vinke farvel til alle i Bergen.